Controversiële video: Een echte Elf?



Geloof jij in wezens uit andere dimensies?

Deze controversiële opname is al in 2011 gemaakt met een mobiele telefoon. Je ziet duidelijk een klein wezen verschijnen terwijl de moeder het spelen van haar zoontje filmt. Volgens Silvia, de moeder, kwam het wezentje vanuit de keuken on naar de tuin te ontsnappen, een smerige geur achterlatend. Er treedt ook een lichte storing op tijdens het filmen.

De familie vond altijd al dat hun kind tijdens het spelen in zichzelf aan het praten was, in zijn eigen kamer of bepaalde plekken in het huis. Ze dachten echter dat het normaal is voor een kind op zo een leeftijd.

Op de bewuste dag van het gefilmde incident dacht de moeder dat haar kind ongewoon nerveus was en ze besloot zijn gedrag te filmen. Vandaar de beelden. Ze hebben jaren gewacht met deze beelden vrij te geven en de video die viraal begint te gaan roept dan ook veel reacties op.

Het hield hier echter niet mee op. Benjamin, die inmiddels vijf is, "speelt" nog steeds met de mysterieuze wezens. De familie moet de aanwezigheid van de "elven" zich laten welgevallen, inclusief de verschrikkelijke stank die ze met zich meedragen. (Bron)

Hier is de video, wat denk jij?

Reacties

Populaire posts van deze blog

En hier is het filmpje van de kasteel poeper Els Uytterhoeven.

Video: Weer een Belgische politica betrapt op buitenseks. Met een ander dan haar man!